degyfk-logo

Üdvözlünk a honlapon!

Üdvözlünk a honlapon!

Jó helyen jársz ...

Mindent megtalálsz rólunk a felső és oldalsó menükben!

Légy nyitott, és érezd magad otthon!

Továbbképzés

Továbbképzés

Még nem unod a tanulást?

Karunkon tovább képezheted magad.

Válassz továbbképzéseinkből!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Kezdőlap Karunk Szervezeti egységek Kollégium

A Kar kollégiuma

Kollégiumunk Hajdúböszörmény központi részén található a Désány István utcán. 1996-ban nyitotta meg kapuit, azóta várja a hallgatókat, akik szeretnék az egyetemi éveiket barátságos, családias környezetben eltölteni.

A kollégium és a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar egy területen helyezkedik el. Így az is a hallgatók kényelmét szolgálja, hogy nem kell buszra szállni, hosszadalmas sétákat tenni ahhoz, hogy az órákat látogathassák. Óvoda pedagógusok számára pedig kifejezetten nagy előnyt a gyakorló óvoda közelsége jelenti. Mivel kollégiumunk a város szívében helyezkedik el, a gyakorlati helyek más szakok hallgatói számára könnyen és jól megközelíthetők.

Kollégiumunk jól felszerelt. 3 ágyas szobákban 210 fő fér el. A vizesblokk (wc, mosdó, zuhanyzó) 2 szoba közös előterében található. Két tágas és jól felszerelt konyha és étkező, három tv-vel, játékokkal ellátott klub, kolirádió, vezeték nélküli internet, szobánként barangoló kártyával használható vonalas telefon, portaszolgálat és orvosi rendelő biztosítja a komfortot. A modern gépekkel ellátott kondicionáló termet és a számítógépes termet térítésmentesen vehetik igénybe a kollégisták.

Az itt lakó hallgatóknak lehetőséget tudunk biztosítani a szabadtéri sportolásra (salakos pályán foci, kosárlabda), valamint a kollégium udvarán lehetőségük van a baráti társaságoknak főzésre, szalonna sütésre.

A városban található uszodát a hallgatók heti egy alkalommal térítésmentesen vehetik igénybe.

Kollégiumi Bizottság

A kollégium önkormányzati szerve a Közgyűlés és a Kollégiumi Bizottság. A kollégiumi bizottság feladata a kollégiumi élet színesítése, a lakók ügyeinek intézése (be- és kiköltözés), valamint a bizottság tagjainak feladata a bentlakási feltételek és a szabályzat ismertetése és betartatása, de bármilyen problémája adódik a lakóknak bizalommal fordulhatnak a tagokhoz.

BT FA HA
Béres Tamás
(Elnök)
Telefon: 30/533-9878
Fodor Andrea
(Elnök helyettes)
Telefon: 20/359-8397
Hornyák Alexandra
(Gazdasági Felelős)
Telefon: 30/374-8773
        
BA A Kollégiumi Bizottság hallgatói ügyekben a
Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
címen érhető el. 
NA
Bőr Anita
(PR felelős, RSZK képviselő)
Telefon: 30/531-4737
  Nagy Addrien
(Irodavezető)
Telefon: 20/290-4240

Nyári felhasználás

Kollégiumunk július 1 és augusztus 20 között ifjúsági szállást biztosít, de családok, baráti társaságok szállóigényeit is ki tudjuk elégíteni.
A kollégium konferenciák céljából is igénybe vehető.

Áraink: 1600 Forint - 3150 Forint

További Információ:

Postacím: DE-GYFK Kollégium, 4220 Hajdúböszörmény, Désány István utca 1-9.

Kollégiumi porta: 52/560-160
Varga Éva, Gondnok: 52/560-149, E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

GYFK-Bejelentőlap-vendégfogadási.doc

GYFK-Bejelentkezési_IFA-nyilatkozat.doc

 

Koli 1 Koli 2
Koli 3 Koli 4